Juventus Atacantul, care joaca Juventus întreprindere săptămâna trecută, în al doilea tur al Ligii Campionilor, cu un hat-trick, sărbătorit împotriva colchoneros referitoare la atribute.

OBIECTIVE DE PLOAIE – După izbucnirea rus, începe tragere a venit la destinație bonus datorită scufundării puterii lui David Sisi, chiar dacă obiectivul de interceptare Gerasimov a pus în jocul Enisei. Pentru a pune o distanță de siguranță între cele două echipe a ajuns la 18 „gol Luhandre Luus, a intrat în doar câteva secunde. Prostituata a luat locul Fabiani, a lansat un touche pentru inserarea Meyer, care a găsit apoi Offload câștigătoare pentru a trimite în mate gol.

Pune rezultatul dincolo de orice îndoială, în ultimul trimestru al cursei a venit, de asemenea, primele două destinații de sezon pentru mijlocas lateral fijiana Paula Balekana (touche la 5 metri, cu bile deschise bell’incrocio cu trestie de zahăr pentru a elibera drumul spre poli în primul rând, fotbal aripa trestie și să pretindă că a bate adversarul direct al doilea), cei doi angajați din trestie (pedeapsa cucerită de Giammarioli cu un contor de 22 solitar la 22 și rapid bătut de deschidere) și încă un alt contra-d Giammarioli a încheiat peste linia de la Tauyavuca după offloading pad în Ortis. Treviso K.O. – Nimic de a face pentru Treviso: Harlequins, Londra, consultați înfrângerea suferită în Veneto opt zile în urmă: Benetton este de acord 20-9, nu ia acasă măcar un punct și este astfel ocolit conduce grupul de 5 lor engleză.

Verdele și alb au lovit doar trei lovituri McKinley, în timp ce Quins atinge două obiective. Apoi, cu o penalizare la sfârșitul primei reprize și alta în cea de a doua să păstreze venetieni peste pauza. Pia-Zanardo © reproducere rezervate pentru a introduce comentariul tau

25 februarie 2019 – Milano a cincea liga maximă de zbor de retur zi a anulat de obicei statisticile seriations lăsând uimit, ca Alice în Țara Minunilor, actualizate pe predicții împătimiții. Credințele lor au fost transformate în confetti împrăștiate la vânt al acestui carnaval începe. Cineva nu a aruncat masca.

Glumele nu sunt epuizate. Sportivii de Gaglianico UMAR – Cu privire la Gaglianico a insusit summit-ul cu un ghiont puternic liderii BRB, ale caror doar doua infrangeri in paisprezece runde de Biella aduc semnătura lor. Emoții propuneri în primul act de provocarea cea mai așteptată pentru valorile tehnice și estetice, au confirmat echilibru.

Intre cei mai buni doi performeri ai combinat a câștigat în ziua Bruzzone Graziano; triada Cavagnaro-Grattapaglia-Janzic a marcat al doilea scramble succes Stransele Doria-Trivellin-dovleac; dar Deregibus-Grosso au trebuit să se predea la un alt cuplu super, Bunino-Cibrario; precum și cel mai bun solist Carlo Ballabene a fost forțat să cedeze întreaga pradă pentru Denis Pautassi. De la 4-4 prin noi provocări interesante.

Deoarece releul produs de cele mai bune două cursa cuplate, Borcnik-Ferrero și Roggero-Aliverti (56 la 54). BRB avantaj imediat răsturnat pe covoare de precizie: Big și Graziano a confirmat cu cele mai bune pentru a fi performanta chiar lor pentru lunetisti in timp ce Janzic, resuscitate după practica Grattapaglia, nu a mers peste 13 de puncte împotriva Bunino (21).

Cei doi au fugit la 6 (între 44 și Borcnik Roggero) și 3 găuri (Ferrero a stabilit cel mai bun scor de sezon cu 47/48) au servit pentru a ridica cortina pe ultimul act în echilibru perfect (9-9). Și aici pentru a intra în posesia întreruptor au fost biellesi lăsând în întuneric gazdele: unidirecțională meci între solo Bruzzone-Bunino (4-10) și Janzic-Doria (5-12), în timp ce perechile Grosso-Ballabene el’inedita Grattapaglia-Deregibus, nu au reușit să găsească pariul necesar pentru a face tranziția la provocările Graziano-Cibrario (3-6) și Pautassi-Roggero (5-7). Sportivii de Borgonese Satanassi – Punctele puse la bătaie între Pontese și Borgonese în valoare de dublu, și să le facă propriile lor bărbați au fost patron Piero Pettigiani.

Erupția cutanată de formare Piemont, un pic de „surpriză, deloc intimidat de teren și a adversarului, el imediat înfășurat în meciul de prindere cu o semnificativă 6-2 semnată de Scassa, tandemul Flavio Ariaudo-Tonejc și buldoexcavatorul nepublicate Agnesini-cai -Zanier. Încrezându-se în partea centrală a gazdelor, după ce a fost ridicat din cauza duo de curse, Kraljic-Ziraldo, acestea au fost afectate într-un mod decisiv de lovituri de precizie mortale de Zanier (potrivit cu 32 cel mai bun scor de campionat deținut de Barbero) și Tonejc , în plus față de progresiv Petric. Imediat după Ziraldo a salvat aritmetică remiză câștigătoare cursa de la 3 gauri (parțial 5-13), dar revenirea iluzorie a rupt pe Ariaudo-Scassa inexorabil ultimul semnatar al succesului borgonese,.

Necuprins – poftele și ambițiile Belluno au fost copleșite de o Ferriera irepresibil, de succes dornici să scape de mlaștina liga. Prin extragerea cel mai bun din Barbero său (repetat cel mai bine sa din 27 combinate), Rocci (măsurarea Sever nu a supus), Simone Amerio-Ariaudo (respingerea strâns unit Cumero-Di Fant) și neînvinsă Capello-Ballario-Scapino ( trei din trei), echipa gazdă a pus piatra de temelie pentru următoarea clădire importantă.

Ariaudo-Griva, cu a cincea victorie a adus parțial 10-0. A fost focurile de armă de precizie pentru a oferi Belluno trei puncte de speranță în mâinile Di Fant (crescut la 28) și dell’aggiuntivo, dar nu pentru a opri marșul inexorabil al Griva (primul succes după douăsprezece înfrângeri) și asociați. RAZOR – Cealaltă confruntare directă, în direcția inversă față de cea a Cordignano, este consumată în Golful Tigullio, între Chiavarese și Noventa.

O provocare pe marginea al cărei scop final este de a fi în măsură să conteste salvarea playoff-ului pe câmpurile lor de origine. Incertitudinea a continuat până la expirarea meciului. După inițială 4-4, Liguria sunt capabili de a găsi avantajul în runda centrală, cu 6 puncte care rezultă din egalul releului, de la succesul Ravera în fotografiere de precizie (în plus față de punctul suplimentar) și cu cel al Pegoraro în primul progresiv.

La acel moment (10-8), venețienii a încercat să elimine otrava din coada, dar nu au fost suficiente pentru a le câștiga Sari-Ungolo și altele Francis Ormellese. Din Carlevaro-Lucco (una dintre cele mai profitabile perechi de campionat, cu 15 puncte din 18) și Paul Ballabene, timbre definitive. Perosina, călătorind prin aceea că Mondovi, nu a trebuit să sudoare să dețină prada, care este în valoare de cuplare la Brb pe a doua etapă.

PUNCTAJ – Cele mai bune scoruri ale zilei. Coroborat, 28 Emanuele Bruzzone; în Rele Kraljic 56/60 – Ziraldo și 56/61 de Borcnik – Ferrero; în Ochire, 32 Samuel Zanier; în aruncare progresivă 6, 48/50 Leo Brnic, și prin aceea că 3, 47/48 Emanuele Ferrero. REZULTATE: Brb – fcsb e steaua Gaglianico 9-17, Mondovi – Cu privire la Perosina 6-20, Chiavarese – Noventa 15-11, Ferriera – Belluno 21-5, Pontese – Borgonese 11-15. CLASAMENT: Gaglianico 25, Brb și La Perosina 24, 15 Belluno, Pontese și Borgonese 14, Ferriera 10, Noventa 7, Chiavarese 6, Mondovi 1. Mauro Traverso © reproducere rezervate pentru a introduce comentariul tau

18 martie 2019 – Milano Cristiano Ronaldo, 34 de ani. AFP UEFA a deschis o anchetă sull’esultanza Cristiano Ronaldo împotriva Atletico Madrid în Liga Campionilor și o decizie va veni joi 21. El a anunțat oficial Uefa aceeași clasificare a cazului considerat ca fiind un comportament necorespunzătoare.

Juventus Atacantul, care joaca Juventus întreprindere săptămâna trecută, în al doilea tur al Ligii Campionilor, cu un hat-trick, sărbătorit împotriva colchoneros referitoare la atribute. Indirect un răspuns la Simeon, în prima manșă a făcut un gest asemănător în fața bancă la Wanda Metropolitan a primit o amendă de 20 mii de euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *